Objavljeno: 01.11.2017 u 14:40 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

Djevojka divljala dok vozač nije ‘pukao’: ‘Otvaraj vrata pi*** ti materina, ja kasnim na posao, a pet autobusa nije došlo’

Svakodnevne gužve u javnom gradskom prijevozu izazivaju često veliku nervozu i stres, a prepirke sa službom kontrole ili vozačima nerijetko i eskaliraju.

djevojka-bus

Snimka koja stiže s Facebook stranice “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva”, pokazuje da građani i djelatnici javnog gradskog prijevoza ne “ratuju” samo u Hrvatskoj.

Naime, na stanici linije 56 u Beogradu, prvo je uslijedila oštra rasprava između nervozne djevojke koja je, prema svemu sudeći, kasnila na posao zbog kašnjenja autobusa. Obratila se vozaču i pitala ga zbog čega nije bilo prethodnih pet autobusa na liniji 56, a onda je zatražila broj telefona nadležne službe gdje se kao potrošač i građanin može požaliti.

Vozač ju je ignorirao, uzeo svoju šalicu kave i napustio autobus govoreći da ne želi nastaviti vožnju dok djevojka ne prestane s dernjavom.

Takvo ponašanje je još više iznerviralo djevojku, koja je počela opako vrijeđati, na što vozač dolazi natrag u autobus, hvata je objema rukama i izbacuje iz vozila.

Više pogledajte u videoprilogu:

Izvor: 100posto.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: