Objavljeno: 16.02.2017 u 12:04 | Slike, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Dečka joj ubio, a nju je zatočio: ‘Silovao me svaki dan dvaput’

Kalu Brown i njezinog dečka Charlesa Carvera (32) oteo je njezin šef, seksualni prijestupnik Todd Kohlhepp. Charlesa je ubio, a Kalu dva mjeseca držao zatočenu na svom imanju.

kala-brown (1)

Rekao mi je da mogu živjeti sve dok služim svojoj svrsi, kazala je doktoru Philu Kala Brown (30) koja je dva mjeseca bila vezana lancima u metalnom kontejneru.

Kalu i njezinog dečka Charlesa Carvera (32) oteo je njezin šef, seksualni prijestupnik Todd Kohlhepp (45). Charlesa je ubio, a Kalu silovao svaki dan dva puta sve dok je u studenom nisu spasili policajci tijekom pretresa imanja. Prijetio joj je da će je ubiti ako pokuša pobjeći ili mu nauditi.

Kohlheppa sumnjiče za ubojstvo sedmero ljudi, otmicu i posjedovanje oružja.

kala-brown (0)

Brown se prisjetila kako je Kohlheppa s dečkom posjetila 31. kolovoza prošle godine. Pozvao ih je i zamolio da mu pomognu očistiti nešto u dvorištu. Kad su stigli na imanje odveo ih je u garažu, a on se vratio u kuću, nakon nekoliko minuta izašao je i počeo pucati. Charlesa je pogodio tri puta u prsa, a Kali je ruke i noge vezao lisicama i začepio joj usta zatim je zatvorio u kontejner.

Brown i Carver prije toga nekoliko su puta radili na ubojičinom imanju i ništa im nije bilo sumnjivo. Kohlhepp je Kali rekao da joj je dečka ubio jer je ‘lakše kontrolirati nekoga ako im uzmeš nekoga koga vole’.

kala-brown (2)

Znala je da njezina obitelj neće prestati tragati za njom, no kad je čula glasove na imanju ispred kontejnera u koje je bila zarobljena uplašila se da je zatočnik doveo još nekoga, no ubrzo je shvatila da je to policija.

- Počela sam vrištati i udarati po zidovima – kazala je Kala.

Policija je na imanju pronašala plitak grob u kojeg je Kohlhepp zakopao Carvera, a ubojica im je sam pokazao i gdje je zakopao par koji je nestao u prosincu 2015. godine.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: