Objavljeno: 11.03.2018 u 12:29 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Decenijama vodi vremensku prognozu, a tek sad su gledaoci primjetili ovaj NEVJEROVATAN DETALJ: Da li ga i vi primjećujete?

Ova Kineskinja pune 22 godine najavljuje vremensku prognozu i nije ostarila ni dan!

voditeljka

Jang Dan, čini se, ne izgleda ni dan starije od dana kada je prvi put stala pred kameru iako se to dogodilo prije više od dvije decenije, a gledaocima je to tek skoro zapalo za oko.

Jang danas ima 44 godine i postala je ponosni nosilac titule “bezvremena boginja”.

Snimak koji trenutno kruži kineskim dijelom interneta, tačnije mrežom Weibo koja je ekvivalent našem Tviteru, pokazuje kako godine prolaze, ali Jang ostaje apsolutno ista. Štaviše, čini se da je zapravo sve mlađa i mlađa.

- Ne mogu da vjerujem da je toliko dugo gledamo, uopšte toga nisam bio svjestan. I što je najgore od svega, nije ostarila ni dan! - komentariše jedan zapanjeni gledalac, dok se drugi polušaljivo pitaju da li je moguće da su snimili sve vremenske prognoze decenijama unaprijed, jer to bi bilo jedino moguće objašnjenje fenomena mladolike Jang Dan.

Jang Dan je inače rođena u novembru 1973. godine, završila je fakultet 1995. godine i zaposlila se kao voditeljka vremenske prognoze u kući “China Central Television Station” naredne godine. Od tada redovno najavljuje vremenske prilike, a sada je svojom mladolikošću stekla i internacionalnu slavu.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: