Objavljeno: 06.09.2017 u 12:01 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

DA TI SRCE PUKNE: Ovo je najtužnija mlada svih vremena. (VIDEO)

Marjona Hudoidodova je vjerovatno najtužnija mladenka ikada.

tuzna-mlada

Nakon što se snimka s njezinog vjenčanja pojavila na internetu, priču o njoj podijelili su svi svjetski mediji. Brak s godinu dana starijim Saidshoom Asrorovim dogovorili su njeni roditelji i ljudi koji se bave “spajanjem parova”, a sve po naredbi tadžikistanskog diktatora Rahmona.

U Tadžikistanu su ovakvi brakovi sasvim uobičajena stvar i, dok je mladoženja blistao od sreće, nesretna Marjona nije mogla sakriti tugu, a mladoženju tokom ceremonije nije ni pogledala.

U videu koji se pojavio na internetu, požalila se da su brak ugovorili mladoženja i roditelji, koji su srećom postavili uslov za udaju. Budući da i ona i njezini roditelji žele da nastavi raditi kao medicinska sestra, pristali su na udaju pod tim uslovom.

Marjonu niko ništa nije pitao.

“Ovo nije u redu. Ne, stvari u ovoj zemlji su totalno pogrešne”, rekla je nesretna mladenka..

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: