Objavljeno: 17.01.2017 u 13:05 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

CURICA JE RASTURILA! Možete li vjerovati da je ovako talentirano sedmogodišnje dijete?

Nije lako imitirati Taylor Swift pogotovo ako imate sedam godina. No, to je ipak uspjela preslatka Xia Vigor za kojom je svijet jednostavno poludio.

djevojcica-pjevanje

Preslatka sedmogodišnja Xia Vigor u sklopu filipinske dječje verzije showa ”Tvoje lice zvuči poznato” svojim nastupom oduševila je žiri i publiku. Xia je utjelovila Taylor Swift, a izvela je njezinu pjesmu iz 2008. godine ”You Belong With Me”. Dok je ”skidala” Taylorine pokrete i pravila razne izraze lica, žiri nije skidao osmijeh, te je tako bio vidno oduševljen njenom imitacijom.

Xia, koja je inače mlada glumica, na scenu je izašla obučena u odoru limene glazbe, a tijekom nastupa se dramatično skinula u šljokičastu haljinicu.

Pogledajte najslađi nastup ikad, koji je u kratkom vremenu pregledan preko milijun puta.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: