Objavljeno: 26.09.2017 u 12:23 | Showtime, TV, Video | Komentara:

Čudo iz Mostara: Ima šest godina i zna ono što mnogi od vas ne znaju (VIDEO)

Nino Avdić je s dvije godine počeo pokazivati da će biti pravi genijalac.

nino-avdic

Nino Avdić nevjerojatno je dijete. Ima šest godina i dolazi iz Mostara, a njegov talent je poznavanje svih glavnih gradova i zastava svih država. Njegova ljubav prema geografiji rodila se dok je listao album Svjetskog nogometnog prvenstva 2014., kada je imao samo dvije godine. Tada se prvi puta susreo s time i naučio je sve države.

Hrvatska publika upoznala ga je u novoj sezoni Supertalenta, a već prvim nastupom svima je dao do znanja da se radi o pravom malom genijalcu.

Nina nitko nije učio već je sve sam krenuo istraživati, a mobitel mu je bio prozor u informacije. ”I onda netko kaže da mobiteli ne valjaju. Moj Nino ne igra igrice, on samo uči preko mobitela, a kada dođem u Zagreb kupit ću mu novi tablet”, otkrio nam je Ninov tata Semir koji nam otkrio nešto više o svojem supertalentu.

”Zna on tako gledati zastave i nabrajati glavne gradove pa priča gdje želi ići. Često spominje da želi u Tursku na more. Krenuo je u školu i učiteljica ga hvali da je jako bistar. Igra i nogomet u sportskom društvu Zalik. Sve mu dobro ide”, otkriva nam tata Semir koji tvrdi da Nino zna i sve nogometaše.

”On ih zna 99 posto. Skoro sve. Toliko ih poznaje da mene ispravlja kada nešto krivo kažem. Navija samo za Barcelonu, ali odemo mi pogledati utakmice Zrinskog i Veleža. Osim svih gradova, zastava i nogometaša zna on nabrojati i sve vrste pasa te sve zmije otrovnice. Jako voli životinje pa mu je i to područje poznato. Kad malo bolje razmislim malo je toga što on ne zna’‘, iskreno nam je kazao ponosni tata Semir koji je s guštom gledao prvu epizodu Supertalenta.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: