Objavljeno: 15.11.2014 u 16:59 | Regija, Video, Vijesti | Komentara:

CRNA GORA: Đaci vrijeđali i provocirali profesora, nećete vjerovati kako im je odgovorio!

Problem maltertiranja profesora osnovnih i srednjih rožajskih škola sve je češći u posljednje vrijeme, a u posljednjem slučaju ni profesor nije ostao dužan.

Pojavio se snimak na servisu YouTube, na kojem nepoznata grupa mladića iz Rožaja maltertira profesora Srednje stručne škole.

Međutim, profesor nije odlučio da samo pogne glavu na provociranje učenika, već je odlučio da im vrati istom mjerom. Profesor je čak htio i fizički da se obračuna sa njima.

Snimak su napravili đaci koji su sjedjeli na obližnjoj klupi i sve posmatrali.

Direktor škole Esad Crnovršanin je potvrdio za TV Vijesti da je snimak autentičan.

“Ističem da su te scene izazvali uličari koje ja ne poznajem, a koji često obilaze sve škole i dvorišta škola i prave takve ili slične probleme”, kazao je Crnovršanin.

On je naveo da su imali i sastanak sa policijom, i da je zaprijećeno svima koji prave probleme, naročito isključenim učenicima, da ne dolaze u okruženje škole.

Crnovršanin kaže da su spremni da stvar istjeraju do kraja, i da će preduzeti sve disciplinske mjere protiv svojih đaka, ako budu učestvovali u sličnim nedjelima.

“Ako nisu naši učenici, time treba da se pozabavi Uprava policije, Centar za socijalno staranje…”, navodi Crnovršanin.

Crnovršanin je naveo da će razgovarati sa profesorom i kazao da ovo nije prvi slučaj da se profesori provociraju i maltretiraju.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: