Objavljeno: 18.12.2016 u 10:58 | Film, Ljepotice, Showtime, TV, Video | Komentara:

Blamaže sa seta: ‘Pustila sam vjetar dok sam bila na njemu’ (VIDEO)

Iako možda na ekranu izgledaju vruće i se*si, snimanje scene se*sa nije uvijek najugodnije iskustvo. Mnogi su holivudski glumci otkrili zašto su ‘škakljive’ scene katkad kao iz noćnih mora.

filmovi-scene

Jennifer Lawrence (26) snimila je svoju prvu scenu se*sa s kolegom Chrisom Prattom (37) za film ‘Passengers’. Glumica je bilo jako nervozna jer je imala grižnju savjesti što ljubi oženjenog muškarca. Iako je za ‘prvu pomoć’ zvala majku koja ju je uspjela malo umiriti, Lawrence je zaključila da će joj jedino zaista pomoći ‘čašica’ alkohola.

Jen se na kraju toliko napila da je idući dan radila sa ‘razarajućim’ mamurlukom. Pratt je priznao da je učinio sve u njegovoj moći da se Jennifer opusti te se pobrinuo da je na setu, dok su snimali ‘škakljivu’ scenu što manje ljudi.

Kristen Schaal (38) priznala je da je tijekom snimanja scene se*sa s glumcem Willom Forteom za seriju ‘The Last Man on Earth’ pustila vjetar. U trenutku kada je ležala na njemu i šaptala mu se*si riječi, iz nje je ‘krenulo’ i, kaže, nije ubrzo stalo.

- Slomila sam tog čovjeka. Prdnula sam na njega i on se slomio – kazala je glumica u showu Setha Meyersa.

Naime, Kristen je netom prije ‘vrućih’ scena trebala snimiti jednu u kojoj u sebe ‘trpa’ grah.

Snagatoru Jasonu Stathamu (49) golotinja u filmovima i se*si scene nisu nepoznanica. No tijekom snimanja ‘vruće’ scene s kolegicom Amy Smart imao je golemu publiku i to mu je jako smetalo. Naime, scena za film ‘Crank: High Voltage’ se snimila usred trgovačkog centra.

- Snimanje agresivne scene se*sa mi je bilo jako teško, a pogotovo kada se snima na javnom mjestu. Svi su snimali mobitelima i dovikivali mi svašta te gledali moju blijedu stražnjicu – ispričao je glumac te dodao da su mu draži ‘privatni setovi’ kada ima prilike pobrinuti se da se njegova kolegica osjeća opušteno i ugodno.

Dakota Johnson (27) imala je nekoliko nezgoda tijekom snimanja ‘erotskog’ filma ’50 nijansi sive’. Glumica je priznala da joj je snimanje scena se*sa prisjelo jer je posljednja dva nastavka snimala jedan za drugim.

- Simulirala sam se*s sedam sati bez prestanka, ne da mi se više. Snimanje scena se*sa je dosadno – kazala je Johnson.

Tijekom snimanja jedne od vrućih scena, kolega Jamie Dornan (34) toliko ju je jako bacio na krevet da je povrijedila kičmu zbog naglog pokreta glave. Nakon toga, na nju se srušio dio seta

Dave Franco (31) svoju prvu ‘pravu’ scenu se*sa snimio je za komediju ‘Neighbors’.

- Prvi put sam snimio scenu se*sa u kojoj mi se vidjela gola stražnjica i ne, nisam uživao – kazao je glumac te priznaje da je bio jako nervozan.

- Upoznao sam curu s kojom sam snimao dan ranije, lijepa je i draga, ali sve je tako nezgrapno. Uopće se niti ne poznajete, jedva znaš njeno ime, a u sljedećem trenutku ste u klinču. U sobi s vama je dvadeset članova filmske ekipe koji te gledaju što radiš – prepričao je mlađi brat Jamesa Franca (38).

No najgore od svega bilo mu je, otkriva, što je to jutro otkrio da na guzi ima veliku bubuljicu. Prije snimanja, zamolio je vizažisticu, koju je također tek upoznao, da mu prekrije ‘izraslinu’.

Robert Pattinson (30) se u svojoj karijeri ne libi ‘škakljivih’ scena no posebno je bio nervozan kada je trebao snimati vruću scena se*sa na stražnjem sjedištu limuzine s legendarnom Julianne Moore (56).

- Inače se znojim kao lud, a za vrijeme snimanja se*sa iz mene je počelo ‘kapati’ toliko da sam pokušavao uhvatiti kapljice svog znoja da joj ne padnu na leđa. Poslije me Julianne pitala imam li napadaj panike – ispričao je Pattison koji kaže da mu je to bilo jedno od najneugodnijih iskustava.

Prije nego što je ‘postao’ Superman, glumac Henry Cavill (33) glumio je u seriji ‘Tudori’ koja je obilovala scenama se*sa. U jednoj od njih, glumica kojoj nije odao ime, sjedila je na njemu u toplesu. No on se ‘nezgodno’ namjestio pa je glumičino kretanje izazvalo reakciju.

- Sjedila je na meni, imala je predivne grudi, a ja nisam pazio – pričao je Cavill čiju su erekciju mogli vidjeti svi na setu. Poslije se ispričavao kolegici i priznao kako to nije bilo nimalo profesionalno.

- To sam doživio samo jednom. Scene se*sa su zapravo užasne za snimanje, a moje je ponašanje bilo neprihvatljivo – kaže Britanac.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: