Objavljeno: 18.03.2017 u 21:06 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

Bio je bankar, a onda je promijenio spol i postao ‘žena zmaj’: Danas više ne liči na ljudsko biće (VIDEO)

Richard Hernandez (55) iz Arizone prošao je kroz bolne hirurške procedure kad je u proteklih nekoliko godina modifikovao nos, izvadio zube i promenio boju očiju.

covjek-transformacija

Također je promijenio i izgled svog jezika koji se sad račva kao kod zmije, a ima i tetovažu preko cijelog lica što je dio njegove transformacije da postane ova mitska zvjer. Sada kaže da joj je pravo ime Eva Tiamat Baphomet Meduza, a voli da je zovu i “Žena Zmaj”.

Ona je tokom godina (1990. – 2016.) praktikovala različite izglede sve dok nije odlučila da postane zmaj, prenosi Daily Mail. Na čelu ima ugrađene rogove, ožiljke i tetovaže po tijelu kako bi što više ličila na reptila. Beonjače su joj sada zelene boje, a ona to zove bojom smrti.


Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: