Objavljeno: 03.02.2017 u 12:14 | Music, Showtime, TV, Video | Komentara:

BETMEN KOJI RASTURA: APSOLUTNI SLUH takmičara iz Apatina oduvao je članove žirija! (VIDEO)

Nemanja Guzjian je pokazao sav raskoš svog pjevačkog talenta a svojim stilom oblačenja je na jedinstven način napravio spoj srpske tradicionalne muzike i srednjevjekovnog odjevnog izraza.

nemanja-guzijan

Članicu žirija Anu Nikolić je podsjetio na Sulejmana Veličanstvenog, a Danica Maksimović je pohvalila spoj narodnog i odjevnih motiva starih naroda sa istoka Njemačke.

Na pitanje Srđana Todorovića kako je pogodio intonaciju u trenucima kada je matrica krenula Guzijan je odgovorio sljedeće:

- Prije nego što sam izašao na scenu podsjetio sam se tonaliteta i sve sam zaboravio…no meni je ta pjesma prirodno izašla iz mene, svaki put bih mogao da krenem tako – rekao je Guzijan.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: