Objavljeno: 21.12.2017 u 18:00 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Baka je primjetila grupu lopova da pljačkaju zlataru – ono što je učinila obišlo je svijet

U ovakvim situacijama rijetko ko će reagovati jer se svi boje za vlastitu sigurnost. Mnogi će samo pričati šta bi uradili a na djelu ih nigdje nema. Lako je samo pričati o tome šta bi se moglo uraditi ali kada biste došli u situaciju da spriječite pljačku da li bi to stvarno učinili? U stvarnom životu i u konkretnom djelovanju sve je potpuno drugačije.

bakica-pljacka

Potrebno je da imate dosta hrabrosti da bi spriječili nešto što bi moglo imati katastrofalan ishod, posebno u današnjem nasilnom svijetu u kojem nažalost živimo. Ova bakica se nije mnogo predomišljala kada je odlučila da stane na put provalnicima jedne draguljarnice u Northamptonu u Engleskoj.

Ona je bila sama protiv njih trojice, zaista ppohvalno. Njena torbica je bila glavno oružje. Iako je ovo slučaj još iz 2011. godine, bakicina hrabrost je nešto o čemu se definitivno i dan danas spominje. Ona zaslužuje sve pohvale ovog svijeta!

Pogledajte kako je izvela svoju odbranu i spriječila pljačku.

Izvor: vrijemezavas.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: