Objavljeno: 05.12.2016 u 10:40 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Automobil se prevrnuo poslije stravičnog sudara, a beba se otkotrljala i nestala. Kada su je pronašli, ZALEDILI SU SE

Nakon zastrašujuće saobraćajne nesreće, osmomjesečna beba se otkotrljala iz vozila nakon što se automobil prevrnuo.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Kamion je udario u porodično vozilo u kom je bila beba Brejs. Nakon par minuta, mama ove bebe je vidjela da njena djevojčica više nije u automobilu.

Krenula sam da trčim gore – dole u nadi da ću je pronaći, vikala sam njeno ime – rekla je mama bebe.

Porodica je pola sata tražila svoju bebu Brejs ali nisu mogli da je pronađu. Kada su vatrogasci došli na mjesto nesreće, pronašli su bebu u šahtu koji je bio udaljen 7,5 metara od puta.

Nisu mogli da je izvuku zbog rešetki. Morali su okrenuti njeno tijelo na određen način. Ona je samo sjedila i čekala je da neko dođe po nju – dodala je mama.

Brejs je zadobila samo lakše ogrebotine na čelu. Porodica i prijatelji je zovu čudo.

Policija je rekla da dječije sjedište u kom je sedela Brejs nije pravilno postavljeno, ali porodica nije željela da komentariše na tu temu.

Bili smo preplavljeni emocijama. Počela sam da plačem i da se zahvaljujem Bogu što je spasio moju djevojčicu i što je nije uzeo sebi. Ona je moja čudesna beba – rekla je Brejsina mama.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: