Objavljeno: 20.06.2017 u 16:08 | Music, Video | Komentara:

Amerikanac snimio pjesmu na srpskom jeziku uz trubače, i posvetio je Srpkinjama!

Ovaj momak po imenu Ron Holsej je iz Sjedinjenih Američkih Država došao u Srbiju, jer od svih zemalja koje je prošao, ovde mu je najljepše…A nakon što je objavio ovu pjesmu na Youtube – u posvećenu srpskim damama, imamo jak razlog da vjerujemo da je ovde i pronašao djevojku u koju je zaljubljen.

On je našoj javnosti je poznat po svojim obradama domaćih pjesama koje objavljuje na Jutjubu, već neko vrijeme.

Ali ovog puta je izazvao opšte oduševljenje i zapalio mreže, jer je objavio zanimljiv spot za pjesmu “Srpkinja” posvećenu svim lijepim damama koje žive u ovoj zemlji. Naime, on je obradio svjetski hit “Cheerleader”, ali uz trubače ili, kako kaže, na balkanski način.

U neobičnom folk rep stiluje otpjevao svoju novu pjesmu, i možda nesvjesno stvorio novi pravac u muzici 21-og ali ostaje nam da sačekamo šta će vrijeme pokazati…

Do tada poslušajte njegovu novu pjesmu u ovom videu!

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: