Objavljeno: 10.05.2018 u 10:44 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

79-godišnji svećenik oženio 24-godišnjeg manekena i kupio mu stan, ovaj ga ostavio

Postariji svećenik koji se razišao od mnogo mlađeg muža manekena, nakon što mu je kupio luksuzan stan u Bukureštu, nada se da će se njih dvojica pomiriti.

svestenik

Umirovljeni vikar, 79-godišnji Philip Clements oženio je 24-godišnjeg Florina Marina nakon što su se upoznali na aplikaciji za upoznavanje, a danas tvrdi da je to bio njegov čin bunta protiv pravila engleske crkve, koja brani istospolne brakove.

Brak nije opstao, a nakon što je Clements prodao svoj 214 tisuća funti vrijedan dom pored Sandwicha u Kentu kako bi Marinu kupio stan u Rumunjskoj, par se rastao, a svećenik je ostao bez novčića u džepu.

Sad je britanskim medijima rekao da se nada da će se pomiriti, a otkrio je i da će svog muža, koji se nakon rastave posvetio tulumima, uvrstiti u svoju oporuku.

“Moram biti realan, u kolovozu ću napuniti 80 i želim ga osigurati. On je jedini kojem mogu ostaviti svoje stvari. Ne viđam svoju braću, a i njima to ne treba. Ako sve prođe dobro, bit će u mojoj oporuci”, rekao je, prenosi Daily Mail.

Brak sa svećenikom i pozornost koju je izazvao Marina su pretvorili u zvijezdu u rodnoj zemlji, a otada se pojavljivanja na televizijama samo nižu. S Clementsom se rastao kad on više nije htio trpjeti Marinovo stalno tulumarenje. Nakon toga, mlađi je našao novog partnera za kojeg se pohvalio da je bogatiji od Phillipa.

“Rumunjske televizije imaju naviku stvari pretvarati u sapunice i izmišljati stvari o običnim ljudima. Zbog toga što sam ga ostavio producenti su mu sredili spoj s tim muškarcem. Priča je namještena. Nije s njim sad u vezi, čak i ako su prije bili skupa”, rekao je svećenik.

Sad se nada pomirenju.

“Oboje smo naučili nešto, oboje se moramo prilagoditi. Postojale su glasine o drugima, no on ih je negirao. Planiramo provesti rujan i Božić zajedno, nadam se da ćemo s tim opet krenuti. Ne želimo žuriti. On je mlad i ima planove. Ne mislim da ću ja brzo umrijeti, još je mnogo života u meni”, rekao je svećenik.

Dodao je da se puno smiju kad su zajedno.

“On je moj muž i želim da je siguran. Ne mogu mu puno tog ostaviti sad kad sam prodao kuću. On nije sa mnom zbog novca, zna da ga nemam puno”, dodao je.

Svećenikov brak ipak nije toliko simpatičan njegovom 68-godišnjem bratu Tonyju.

“Govorio sam mu: ‘Ne budi budala’, no sve se vrti oko tog Florina, Phillip ne mari ni za kog drugog”, rekao je.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: