Objavljeno: 05.02.2018 u 12:34 | Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

21-godišnja profesorica uhićena zbog se*sa s 18-godišnjim učenikom (VIDEO)

Tayler Boncal, profesorica iz američke države Connecticut, predala se policiji nakon optužbi da je imala se*sualne odnose s jednim od svojih učenika, piše Unilad.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Tereti je se optužbom za se*sualni napad drugog stupnja nad 18-godišnjim učenikom srednje škole Conrad u Beacon Fallsu, no njegovi su roditelji zatražili da se optužbe povuku jer su njih dvoje navodno zaljubljeni.

U vrijeme kad je bila u navodnoj se*sualnoj vezi s učenikom Tayler je imala 21 godinu, a bila je zaposlena kao profesorica i asistentica trenera.

Neimenovanom mladiću u vrijeme kad su bili zajedno nije održavala treninge, ali mu je predavala nekoliko predmeta.

Policija je u svom izvješću navela da mladić zatražio Taylerin broj te da su se nakon toga počeli dopisivati. Prvi put pose*sali su se u njenoj kući na Božić.

Tayler, koja je dobila otkaz nakon što je jedan od učenika ravnatelju prijavio što se događa, sama se predala policiji.

Budući da je razlika u godinama zaista mala, te da su se njih dvoje navodno iskreno zbližili, a i njegovi su roditelji zatražili da se ne podiže optužnica, postoji mogućnost da će sud te činjenice uzeti kao olakotnu okolnost.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: