Objavljeno: 26.08.2016 u 7:59 | Featured, Nogomet, Sport | Komentara:

ŽDRIJEB LIGE PRVAKA JE NAMJEŠTEN?! VIDEO OTKRIO PREVARU!

Priče o toplim i hladnim kuglicama gotovo pa u pravilu prate svaki ždrijeb i priče o namještanju redovito su prisutne nakon izvlačenja sudionika nekog natjecanja, no ono što je Roberto Carlos napravio u četvrtak nova je dimenzija onog što su mnogi spremni nazvati rijetko viđenom prevarom.
Legendarni brazilski nogometaš bio je zadužen za izvlačenje klubova iz četvrte jakosne skupine, one u kojoj se nalazio i Dinamo, koji su potom raspoređivane po skupinama.

Spornom se u cijeloj situaciji nameće trenutak u kojem je Carlos izvukao jednu kuglicu i krenuo ju otvarati, samo da bi ju potom vratio natrag u zdjelu u kojoj ju je promiješao sa svima ostalima i posegnuo za nekom drugom.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: