Objavljeno: 17.08.2016 u 8:01 | Featured, Sport | Komentara:

Trkačica podignula s poda natjecateljicu koja je pala i zajedno su dotrčale do cilja

Američka trkačica Abbey D’Agnostino i Novozelanđanka Nikki Hamblin saplele su se oko 3.000. metra u utrci na 5.000 metara. Iako su utrku završile zadnje, zbog pokazanog olimpijskog duha obje su puštene u finale.

olimpijske

Nakon što je Novozelanđanka pala, preko nje se spotaknula Amerikanka. Iako je Hamblin ostala ležati na podu, D’Agnostino se nije dala obeshrabriti, podignula je kolegicu i zajedničkim snagama su dovršile utrku.

Amerikanka je nakon pada bila u pravoj agoniji zbog ozljede gležnja te su ju na cilju dočekala invalidska kolica u koja je sjela nakon što se dobro izgrlila s novozelandskom kolegicom.

Iako su djevojke završile na zadnja dva mjesta, zbog sportskog ponašanja im je omogućeno da nastupe u finalu, no pitanje je hoće li se do tada oporaviti od ozljeda.

Trenutak koji je ušao u povijest Olimpijskih igara pogledajte ovdje:

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: