Objavljeno: 09.03.2017 u 9:02 | Nogomet, Sport | Komentara:

SUZE, NEVJERICA, HISTERIJA: Ovako je gorio Kamp Nou zbog gola u 95. minutu za 6:1!

Katalonci su pobedili francuskog giganta sa 6:1, a sve je djelovalo beznadežno kada je Kavani u 62. minutu smanjio na 3:1.

Računica je bila jasna, Barsi su bila potrebna tri gola, nada se vratila u 88. minutu golom Nejmara. Brazilac je potom bio precizan sa bijele tačke, a sudija je pokazao da će se igrati još pet minuta. I baš u petom minutu, Ter Štegen je bio u šesnaestercu protivnika, a lukava lopta Nejmara našla je Roberta u bijegu od ofsajd zamke.

Mreža se zatresla, tresao se i Kamp Nou, od suza zbog pobjedničkog gola za četvrtfinale Lige šampiona i istorijski preokret kakav do sada nije viđen. Bilo je i suza na stadionu, Luis Enrike je bio van sebe od radosti, jedva je dočekao posljednji sudijski zvižduk da poleti igračima u zagrljaj.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: