Objavljeno: 20.02.2018 u 14:08 | Ostalo, Slike, Sport | Komentara:

NAJVEĆA NOĆNA MORA Ispale joj grudi za vrijeme nastupa na Olimpijskim igrama

Francuska predstavnica u umjetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, Gabriella Papadakis, doživjela je veliku neugodnost za vrijeme nastupa.

francuska-klizacica (1)

Papadakis se dugo spremala za nastup sa svojim partnerom Guillaumeom Cizeronom. Par je bio jedan od favorita za medalju, gledatelji su zbog toga pozorno pratili njihov nastup.

francuska-klizacica (2)

Sve je bilo savršeno do trenutka kada je njezin kostim “popustio”. Naime, u jednom trenutku u prvi plan izašle su njezine grudi, a tu više nije bilo vremena za popravak.

Za Gabriellu je to bila najveća noćna mora.

francuska-klizacica (3)

“To me baš jako omelo, to mi je najveća noćna mora i baš se sad morala dogoditi na Igrama, nevjerojatno. Morala sam nastaviti dalje, a mogu biti ponosna jer smo ipak sve sjajno odradili”, rekla je Gabriella.

Iako im se dogodila velika nezgoda i dalje su u igri za zlato. Ipak, suci su im morali oduzeti bod jer pravila nalažu da, ako klizači u trenutku nastupa na ledu izgube neki dio odjeće, mogu izgubiti jedan bod.

francuska-klizacica (4)

“To je jako frustrirajuće, nismo mi krivi za to što se dogodilo, glupo je ispalo i jako smo razočarani”, rekao je Cizeron.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: