Objavljeno: 17.08.2016 u 11:41 | Ostalo, Sport | Komentara:

‘Munja sa Jamajke’ ostvarila svoj san, ali da li će i majci ispuniti želju? (FOTO)

Novi-stari olimpijski šampion u trci na 100 metara Jusein Bolt istrčao je stazu za 9,81 sekundu. On je svoju želju ispunio, ali da li će ispuniti i želju svoje majke…

Foto: Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

“Munja sa Jamajke” sijevnula je usred Rija i Bolt je treći uzastopni put osvojio zlatnu olimpijsku medalju u trci na 100 metara. Ali, sad ima još jedan mnogo veći zadatak.

Naime, njegova majka je prije samog odlaska na Olimpijske igre rekla za “CNN” da će se poslije dominacije u Riju skrasiti.

bolt-mama

“Nadam se da će se skrasiti i oženiti i zasnovati porodicu. Znam da će se skrasiti jer mi je i sam to najavio. Više puta je govorio kako želi da osnuje porodicu”, rekla je za “CNN” Dženifer Bolt.

Zanimljivo zvuči i odgovor na pitanje kako je biti majka najbržeg čovjeka na planeti.

“Postoji pritisak. On je najbrži, a mi jednako dajemo intervjue, dobijamo svečane pozive. Srećna sam i zadovoljna”, dodala je ona.

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: