Objavljeno: 10.11.2017 u 13:16 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Žoze Murinjo je fudbalski car: A čekajte samo da vidite kako izgleda njegova kćerka – PRAVA LJEPOTICA! (FOTO)

Svi ljubitelji fudbalara, ali i svi oni koji iole prate sport, odlično znaju ime Žoze Murinja, zbog njegovih istaknutih trenerskih uspjeha. A sve primjećenija je i njegova nasljednica Matilde, koja kako vrijeme prolazi, postaje sve atraktivnija i zanosnija.

murinjo

Murinjo koji je predvodio najznačajnije svjetske fudbalske timove, od Čelsija, Intera, Rela Madrida do Mančester junajteda čiji je trenutno trener, kćerku Matidle dobio je u braku sa suprugom koja nosi isto ime kao nasljednica, Matilde Murinjo.

murinjova-kcerka (1)

Žoze je uspjeo da izgradi i da sačuva uspješnu trenersku karijeru, ali i da sačuva brak koji traje od 1989. godine. Matilde (juniorka) je u žižu svjetske javnosti došla prije nekoliko godina kada se potrudila da kancelarija njenog oca u Mančester Junajtedu bude opremljena važnim porodičnim detaljima.

murinjova-kcerka (2)

Nije trebalo mnogo vremena da postane očigledno da je Murinjova kćerka, jedna prelijepa brineta, sjajnog stila. Iako ima 21 godinu, već sada je u ozbiljnoj ljubavnoj vezi.

Ali joj udvarača sigurno ne nedostaje, tati Žoze Murinju vjerovatno nije lako da odbrani lijepu Matilde od obožavalaca.

murinjova-kcerka (3)https://zena.blic.rs/puls-poznatih/zoze-murinjo-je-fudbalski-car-a-njegova-cerka-je-prava-lepotica/ne9x8fh

Fudbalski trener sa suprugom ima i sina Žoze Murinja juniora.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: