Objavljeno: 20.11.2017 u 12:14 | Ljepotice, Showtime, Slike | Komentara:

Zbog vrelih fotki je na Instagramu prati 15,5 miliona ljudi: Sada su je paparaci slikali BEZ ŠMINKE i mnogi su GORKO RAZOČARANI

Kad se uvuče u minijaturni bikini, nijedna žena ne može da joj stane na crtu. Savršenim oblinama očarala je svijet, ali ove slike bez šminke mnogim muškarcima su srušile snove.

emili-ratajkovski (1)

Emili Ratajkovski se ne libi da za svojih 15,5 miliona pratilaca na Instagramu kači slike koje jačem polu ubrzavaju puls, a kod žena izazivaju zavist. Ali, poslije ovih slika, mnogi će promijeniti mišljenje.

emili-ratajkovski (2)

Kao i uvijek, besprijekorno obučena Emili, izašla je u šetnju Los Anđelesom, ali izgleda da nije računala da će je paparaci pratiti u stopu, pa na lice nije stavila nimalo šminke.

emili-ratajkovski (3)

Što se nas tiče, Emili u prirodnom izdanju izgleda jednako atraktivno, ali sudeći po komentarima na društvenim mrežama, mnogi njeni fanovi su razočarani prizorom.

emili-ratajkovski (4)

Da li ste vi očekivali da bez šminke izgleda ovako?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: