Objavljeno: 14.01.2017 u 12:47 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

‘Zbog tebe sam se se*sala s mužem s upaljenim svjetlima’

Manekenka smatra da ne bi trebalo biti podjela, a ispričala je i kako mrzi kada je etiketiraju kao ‘plus size’. Drago joj je da može biti glas i lice žena koje nemaju mogućnosti kao ona.

plus-size-model (1)

Ashley Graham (28) snimila je atraktivne fotografije za V magazin, a u intervjuu je priznala da ne voli kada je, nakon što se 17 godina bavi ovim poslom, etiketiraju kao plus size model.

- Smatram da ne bi trebalo biti podjela. Ipak, ja sam ta koja je dobila priliku pojavljivati se na naslovnicama časopisa i moj glas se čuje – rekla je Ashley.

plus-size-model (3)

Tu ulogu shvatila je jako ozbiljno, a najviše ju veseli činjenica što može biti glas i lice velikog broja žena koje nemaju mogućnosti kao ona.

plus-size-model (2)

- Ima dana kada zaboravim na to, a onda mi priđe uplakana žena i kaže: ‘Zbog tebe sam se danas usudila odjenuti kratke hlače’ ili dobijem email u kojem piše ‘Se*sala sam se sa suprugom s upaljenim svjetlom’ – kaže i dodaje kako u tim trenutcima shvaća da mijenja živote ljudima.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: