Objavljeno: 04.03.2018 u 11:54 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Zbog njenog pupka ŽENE SU POLUDJELE: Sada svaka želi da ima BAŠ TAKAV i počeo je NOVI BIZARAN TREND

Možda djeluje nestvarno, ali ženama širom svijeta veoma se dopada pupak manekenke Emili Ratajkovski, pa idu plastičnom hirurgu da im oblikuje baš takav.

Emili-Ratajkovski (1)

I možda Emili jeste jedna od najzgodnijih i najljepših žena na svijetu, ali baš njen pupak mnogima prvo privuče pažnju, pa kažu da je neobičan, čak i krajnje neprivlačan. Ipak, novi bizarni trend širi se među damama, pa one idu pod nož kako bi imale baš takav pupak.

Poznati njujorški estetski hirurg Daren Smit kaže da je pupak estetski vrlo važan i da mu mušterije traže baš onakav kakav ima Emili.

Emili-Ratajkovski (2)

Još jedan stručnjak, dr Metju Šulman, kaže da se broj ovakvih intervencija udvostručio u posljednjih pet godina. On sada izvodi 12 do 15 ovakvih operacija mjesečno, najprije zbog uticaja društvenih mreža, a i budući da je ljudima sada omogućeno da koriguju bukvalno svaki dio svog tijela.

On kaže i da smo svi postali sve više okrenuti slikama, to jest mnogo više brinemo kako će naše tijelo izgledati, recimo, na „Instagramu“.

Emili-Ratajkovski (3)

Stručnjaci kažu da idealan pupak, ako to uopšte postoji, jeste ovalan i pomalo izdužen kako bi i torzo djelovao duže.

Za sve one dokone, koji možda previše razmišljaju o svom pupku, hirurzi dodaju i da se svaki pupak da korigovati, bilo da je premali ili preveliki, i to otklanjanjem ili zatezanjem okolne kože.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: