Objavljeno: 21.10.2016 u 12:32 | Slike, Zabava | Komentara:

Zbog jedne fotografije cijeli svijet ismijava Cristiana Ronalda (FOTO)

Jedan od najpoznatijih i ponajboljih fudbalera današnjice, Cristiano Ronaldo, ovih dana se našao ‘na meti’ velikog broja korisnika društvenih mreža zbog jedne fotografije, piše radiosarajevo.ba

ronaldo-smijesne-slike (1)

Naime, prvotimac Reala iz Madrida je prije nekoliko dana kupio novi Lamborghini, koji će postati novi mezimac u njegovom voznom parku. Ipak, to ne bi bilo ni najmanje neobično da se slavni Portugalac nije fotografirao ispred novog automobila u, zaista, smiješnoj pozi, što su korisnici društvenih mreža iskoristili kao priliku za podsmijeh.

Sama fotografija u raznim verzijama postala je hit na društvenim mrežama, a sve zbog poze u kojoj se Ronaldo fotografirao ispred svog novog automobila.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija kojima su korisnici Twittera ismijali Cristiana Ronalda.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: