Objavljeno: 17.11.2017 u 13:52 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Zaspala je u krevetu sa telefonom na punjaču: Nije se probudila, i to zbog OVE STVARI koje svi radimo

Le Ti Ksoan (14) iz Vijetnama poginula je u snu uslijed strujnog udara koji se dogodio kada je legla na oštećeni punjač za Ajfon koji joj se punio u krevetu.

djevojka-punjac

Djevojčica je ignorisala ogoljenu žicu, i kada je u snu došla u kontakt sa njom, desila se tragedija. Roditelji su je brzo odveli u bolnicu, ali ljekari su tamo mogli samo da konstatuju smrt.

Ljekari su potvrdili da je uzrok smrti strujni udar, a policajci su našli izgoreni bijeli kabl na njenom krevetu.

Kako kažu roditelji, djevojčica je svake noći spavala u krevetu sa telefonom koji se puni. Iako je bila svjesna da je žica punjača ogoljena, prosto je prelijepila ljepljivom trakom, kao što bi većina nas uradila, i nastavila da ga koristi. Doduše, nakon što je objavljena slika kabla, pojavila se i sumnja da nije u pitanju original Apple punjač, već neka lažna verzija, jer su originali duži.

Bilo da je original ili kopija, opasnost je podjednaka, pa dobro pazite u kakvom vam je stanju punjač, i gledajte da ne spavate ni sa njim ni sa telefonom u krevetu!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: