Objavljeno: 10.08.2017 u 10:44 | Lifestyle, Ljubav i Sex, Slike | Komentara:

Veza koja je razbjesnila cijeli region: Sava ima 32, a Adriana 17 godina – on je profesor, a ona učenica, ali su najsrećniji na svijetu!

Priča o “zabranjenoj ljubavi”, zbog velike razlike u godinama gotovo uvijek postaje predmet osude okoline.

zaljubljeni-par (1)

Sava (32) i Adriana (17) su opstali uprkos svim poteškoćama, kao što su negativni komentari na društvenim mrežama, nerazumijevanje, i osude.

Uspjeli su da dokažu i pokažu da razlika u godinama nije prepreka kada se dvoje ljudi zaista voli i da je moguće dobro funkcionisati u takvoj vezi.

U njihovoj vezi ne postoji vrijeme, nema ograničenja, samo ljubav i strast.

zaljubljeni-par (2)

Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, iako je znala da je razlika u godinama velika, ali i da je on profesor.

Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

“Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća”.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća. Cijenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker.

U njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

zaljubljeni-par (3)

Sava je u školi bio profesor na zamjeni, a zatim je otišao u Australiju. Ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim.

Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život – kaže Sava.

Kada se Sava vratio iz Australije, počeo je da radi u inostranom call centru, kao agent na francuskom i engleskom jeziku.

zaljubljeni-par (4)

U tom periodu su započeli vezu. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sljedeća stranica

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: