Objavljeno: 04.03.2018 u 13:56 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Uhvatili ogromnog krokodila pa ih šokiralo ono što su mu pronašli u trbuhu

Vlasti su ubile šestmetarskog krokodila koji je plivao u blizini i obale gdje je lokalni radnik dva dana ranije nestao, a kada su ga rasporili, imali su što vidjeti

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ljudska noga i ruka pronađene su u trbuhu ogromnog krokodila za kojeg se sumnja da je ubio 36-godišnjeg radnika koji je radio na plantaži za proizvodnju palminog ulja u indonezijskom dijelu Bornea.

Vlasti su ubile šestmetarskog krokodila koji je plivao u blizini i obale gdje je lokalni radnik dva dana ranije nestao, a kraj obale su mu ostale samo sandale i motocikl.

Beživotno tijelo Andija Asoa Eranga (36) pronađeno je kako pluta rijekom u Kalimantanu, indonezijskom dijelu Bornea, no na tijelu su nedostajala dva uda.

krokodil

Policija je u blizini potom vidjela krokodila te su ga ubili kako bi se uvjerili da je on krivac za smrt radnika.

– Unutar krokodilovog trbuha pronašli smo lijevu ruku i nogu za koju vjerujemo da je pripadala žrtvi – rekao je šef lokalne policije Teddy Ristiawan.

Muškarčeva supruga kazala je kako je taj dan otišao iz kuće u lov na školjke koje su planirali ručati. No, nikada se nije vratio kući, a sada je otkriveno i zašto.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: