Objavljeno: 27.05.2018 u 10:56 | Slike, Zabava | Komentara:

Uhapšen golub narko-diler pun droge: Tovar mu je bio prikačen na leđa (FOTO)

Dileri drogom učiniće sve da njihova roba stigne do klijenata, prepreke ne postoje, a neki su smatrali da nije loša ideja da za krijumčarenje koriste golubove da za njih obave prljav posao.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Dobra strana kada je “mula” golub je ta što neće ocinkariti da spasi sopstvenu kožu ili u ovom slučaju perje, piše unilad.co.uk. Ovaj golub je uhvaćen sa skoro 200 pilula ekstazija. Ptica je navodno i formalno uhapšena, pošto je policija otkrila da prenosi pilule između Kuvajta i Iraka, noseći na nejakim leđima maleni ranac. Otkriven je dok je prelijetao zgradu carine na granici. Možda se umorio od ovog posla i htio na zasluženi odmor…

golub-tablete

Tokom 2015. godine uhvaćena je ptica koja je pokušavala da krijumčari kokain i kanabis u zatvor. Novembra 2017. godine, karteli su koristili prerađene bazuke kojima su ispaljivali kanabis preko granice u SAD.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: