Objavljeno: 06.06.2018 u 11:05 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

U vrtu iskopao ljudsku lubanju pa se zaprepastio odgovorom supruge

Prvo je svom partneru priznala ubojstvo, a onda ga je zamolila da ‘ponovno pokopa ostatke, zaboravi na to i da ništa ne govori policiji’.

 

Tijekom sadnje krumpira vrtlar je u svom dvorištu u Rusiji pronašao ljudsku lubanju. Nakon što je upitao svoju suprugu zna li možda o čemu je točno riječ, ona ga je zaprepastila svojim odgovorom. Naime, rekla mu je da su to ostaci njezina prvog supruga kojeg je sjekirom zatukla do smrti i njegove dijelove tijela zakopala prije 20 godina, prenosi Daily Mail.

Nakon nevjerojatnog otkrića u vrtu njezina doma u Luzinu, u Sibiru, ova 60-godišnja žena mirno je objasnila: “Ne brini, to je moj prvi suprug”.

lobanja

Prvo je svom partneru priznala ubojstvo, a onda ga je zamolila da “ponovno pokopa ostatke, zaboravi na to i da ništa ne govori policiji”.

Međutim, on je ignorirao upute i sve rekao policajcima. Njegova žena priznala mu je da je prije 21 godine svojeg supruga tijekom svađe izudarala sjekirom nakon što se “pijan vratio kući i počeo je tući”.

Nakon toga je raskomadala njegovo tijelo i zakopala ga u svoj vrt. Tada se pretvarala da je otišao na posao i nikad se nije vratio kući.

– Žena je priznala da je ubila svog supruga, izjavio je ruski istražni odbor koji istražuje ozbiljne zločine.

Tijekom rekonstrukcije ovog kriminalnog djela pokazala je kako je sjekirom raskomadala svog muža. Policija je raskopala povrtnjak i pronašla kosti. Tijekom kaznene istrage, sudac je ženu stavio u kućni pritvor. Sada je suočena s optužbom za namjerno ubojstvo, za što je maksimalna kazna čak deset godina zatvora.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: