Objavljeno: 28.12.2016 u 10:36 | Slike, Zabava | Komentara:

Tri dana traje drama sa fotografijom: Niko da vidi gdje su djevojci u sredini noge (FOTO)

Misteriozna fotografija na kojoj šest žena sjedi na trosjedu ostavila je sve u čudu. Na ovoj fotografiji izgleda kao da nešto nedostaje. Ali to postaje jasnije samo kada se udubite u fotografiju, navodi Dejli Mejl.

djevojke-noge (1)

Od kada je objavljena na Reditu fotografija ima stotine komentara na kojima se začuđeni ljudi pitaju šta nije u redu, ali da li vi vidite šta na ovoj fotografiji fali?

Ako pogledate dobro vidjećete da na ovoj fotografiji postoji samo pet pari nogu, a na njoj je šest žena. Izgleda kao da trećoj ženi s lijeva fale noge.

djevojke-noge (2)

Jedino logično objašnjenje je da djevojka sjedi pod takvim uglom da njene noge izgledaju kao da pripadaju drugoj djevojci.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: