Objavljeno: 19.03.2017 u 14:02 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

SVI U NEVJERICI: Heroj mnogih djetinjstava UBIO CIMERA MAČEM! Ovakav događaj se NE PAMTI (FOTO)

Glumac Rikardo Medina Junior, najpoznatiji po ulozi u serjii ‘Moćni rendžeri’, priznao je da je mačem na smrt izbo svog cimera.

medina

Medina (38) je priznao krivicu za ubistvo bez predumišljaja pred sudom u Los Anđelesu. On je prethodno negirao optužbe za ubistvo cimera Džoša Satera, a njegov advokat tvrdio je da je to učinio iz samoodbrane.

Glumcu će presuda biti izrečena 30. marta, a prijeti mu kazna zatvora u trajanju od šest godina, piše “People”.

Ovaj tragični incident odigrao se 31. januara 2015. godine, kada su se Medina i Sater posvađali, da bi verbalni okršaj eskalirao u fizički sukob, koji se završio tako što je glumac cimera izbo mačem. Ubrzo je pozvao policiju, a hitna pomoć prevezla je Satera u bolnicu, gdje je proglašen mrtvim.

power5

Autopsija je pokazala da je žrtva imala deset ubodnih rana, ali je Medinin advokat kazao da je Sater uboden samo jednom, a da su ostale rane nastale od ugriza psa i da nemaju veze sa ovim incidentom.

Medina je uhapšen dva puta, najprije na dan ubistva, poslije čega je ubrzo pušten jer su iz tužilaštva rekli da nemaju dovoljno dokaza. Istraga je nastavljena i manje od godinu dana kasnije Medina je ponovo uhapšen i ovog puta optužen za ubistvo.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: