Objavljeno: 26.04.2015 u 16:21 | Bizarno, Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Sve je počelo jakim bolovima u stomaku. Kada su mu izveli endoskopiju, doktori su ostali u šoku!

Farmer Radžpal Sing iz indijske države Pandžab javio se ljekaru prošle srijede, a rezultati ispitivanja su zaprepastili doktore. Sve je počelo sa jakim bolovima u stomaku, a onda je utvrđeno da u trbuhu ima na stotine stranih tijela.

doktori-endoskopija (3)

Farmer je operisan dva puta, a prilikom operacija iz njegovog tijela je odstranjeno 140 novčića, 150 eksera i šaka šrafova i baterija.

„Gutao sam novčiće i metalne predmete sa sokom ili mlijekom. Upao sam u depresiju zbog porodičnih problema i onda sam stekao tu uvrnutu naviku“, izjavio je farmer.

doktori-endoskopija (4)

Sing je dodao da je ova navika mogla da ga ubije. „Doktori su mi rekli da su ovi predmeti mogli da probuše crijeva zbog čega bih na kraju umro“, objasnio je Sing. „Sada mi je mnogo lakše. Neću to nikada više uraditi.

Radžpal je operisan duže od devet sati. „Pacijent je došao sa jakim bolovima u stomaku. Kada smo uradili endoskopiju zaprepastio nas je tako veliki broj stranih tijela“, izjavio je ljekar.

doktori-endoskopija (2)

Doktori su objasnili da nisu sva strana tijela odstranjena tokom prve operacije, te su sačekali tri dana da se tijelo pacijenta oporavi prije nego što su uklonili i ostale predmete.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: