Objavljeno: 15.01.2017 u 11:21 | Lifestyle, Slike, Zdravlje | Komentara:

Sumnjate na rak dojke? Što prije proučite ovu sliku jer vam može spasiti život!

Žena koja je pobijedila rak dojke podijelila je važnu poruku koju trebaju vidjeti sve žene i muškarci.

rak-limun

Malo žena zna kako stvarno izgleda rak dojke. Ne, on nije samo neka kvržica koju odjednom napipate na dojci, već dolazi u mnogo oblika i stanja. Upravo to pokazuje fotografija koja je dio kampanje Know Your Lemons koju je pokrenula Erin Smith Chieze.

Erin je već bilo dosta shearanja srčeka na Facebooku u znak pokretanja svijesti o raku dojke pa je sa svima podijelila zanimljivu fotografiju limuna u kartonskoj kutiji od jaja koja joj je zapravo spasila život.

Na fotografiji se vidi u kojim se sve oblicima rak može pojaviti, od kvržica, iscjetka, vidljivih vena i uvučenih bradavica, a limuni simboliziraju dojke.

“Znala sam sve o samopregledima, ali da nisam naišla na ovu fotografiju, tko zna gdje bih bila sada. Učinite nam uslugu i prestanite igrati igrice sa svojim životom već počnite pomagati ljudima”, napisala je Erin na svom Facebook profilu.

Njezinu je objavu podijelilo više od 28.000 ljudi, od muškaraca do žena, a slobodno je podijelite i dalje jer svaka promjena na dojci može upućivati na ono najgore. Ranim otkrivanjem raka možete spasiti život sebi ili drugome.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: