Objavljeno: 09.05.2018 u 12:25 | Slike, Zabava | Komentara:

Studentica u panici slala poruke bratu nakon što je shvatila što je ostavila na stolu (FOTO)

Društvenim mrežama širi se prepiska jednog brata i sestre koja je osvojila internet.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Naime, mladić po imenu Chris objavio je poruke koje je razmjenjivao sa svojom sestrom, a koje mu je ona u panici počela slati nakon što je shvatila što je ostavila na svome radnom stolu u sobi obiteljske kuće u kojoj je živjela s bratom i roditeljima.

Naime, na stolu je ostavila igračku za se*s pa je djevojka, koja je tada bila na fakultetu, tražila bratovu pomoć.

– Kad ćeš biti kod kuće? Moraš nešto hitno maknuti s mog stola. Sigurna sam da je ondje jer sam tamo ispraznila torbu. Oprosti. To je vibrator. Jako mi je žao. Zamišljam već mamu da je unutra i sprema moj krevet – napisala je bratu ova djevojka.

vibrator-na-stolu

No, mladić kući nije došao do navečer, a kada je napokon ušao u sestrinu sobu, shvatio je da je majka već bila unutra.

Fotografirao je se*si igračku koju je majka premjestila kod olovaka.

– Zvala me kasnije i pitala jesam li sretno stigla, a ja sam je pitala je li čistila moju sobu. Rekla mi je da nije bila neuredna i da je očistila samo podove – napisala je ova studentica bratu i zaključila kako ‘voli svoju majku’.

– Majka vjerojatno nije znala što je to, sigurno je mislila je da je riječ o nekakvoj novoj gumici za brisanje – zaključio je pak brat.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: