Objavljeno: 28.11.2017 u 12:22 | Slike, Zabava | Komentara:

Stiže iz ‘komšiluka’: Ako ste mislili da je ovo ROMANTIČNA slika sa vjenčanja, čekajte da vidite donji dio, ŠOKIRAĆETE SE

Mirjam Potočnik iz Štigove i Franjo Bukovec iz Slovenije u subotu su se jedno drugom zakleli na vječnu ljubav. I, sve bi bilo tako romantično da Mirjam nije ponijela svoj neobični aksesoar na fotografisanje.

mlada-puska

Detalj zbog koga je Mirjam postala apsolutni hit zapravo nije slučajno na fotografiji, jer ova novopečena mlada ima jedan krajnje originalan hobi – ona se već godinama bavi lovom.

Ova strastvena zaljubljenica u prirodu i aktivna članica lovačkog društva Fazan iz Štrigove nije mogla da izostavi svoju miljenicu pušku sa mladenačke fotografije.

Iako isprva djeluje krajnje kruto, ova mlada koja je puna iznenađenja se bavi i trbušnim plesom. Pa možemo samo da zamislimo koliko će se Franjo zabavljati u braku sa svojom izabranicom.

Izvor: mnovine.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: