Objavljeno: 20.03.2017 u 18:09 | Slike, Zabava | Komentara:

Spavate li mirno, kladionice? Pogodio je 19 parova i zaradio 3 marke! (FOTO)

Ukoliko se već neko vrijeme zabavljate klađenjem, pogađanjem sportskih rezultata od madagaskarske treće lige do islandskog kupa, zasigurno ste više puta mijenjali taktiku kako biste pronašli dobitnu formulu.

kladionica-listic

Pokušavali ste vjerovatno sa “zicerima”, tražili iznenađenja ogromnog koeficijenta, razmišljali o tome je li vam isplativije igrati kombinator ili, kako se to žargonski lijepo kaže, udariti jedan par u glavu.

Pokušavali ste možda i s dojavama, čitali što drugi savjetuju po forumima i svejedno – da pogodimo – često dane završavali uz onu čuvenu kladiteljsku žalopojku “sve pogodim i onda padnem na jednom paru”.

Ipak, da postoji taktika nade za sve ljude što se klade, otkrio je listić uplaćen u Podgorici u subotu. Majstor od zanata je tog dana pogodio čak 19 parova, pa je sutradan došao dobitak od 3 KM.

Nema tog kluba kojem je vjerovao, para koji nije “podebljao” iksom, što se na kraju pokazalo vrlo mudrim. Za razliku od nas, njemu se nije dogodio “Ludogorec”, prvi na tabeli protiv šestog kojem “ne trebaju” bodovi.

Gledajmo i učimo.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: