Objavljeno: 30.01.2018 u 14:05 | Showtime, Slike, TV | Komentara:

ŠOKANTNI DETALJI ugledali svijetlo dana: Čuveni Ignasio iz ‘Kasandre’ godine je proveo u zatvoru, a SILOVAO je ovu čuvenu pjevačicu?

Sjećate se sigurno Osvalda Riosa koji je prije nekoliko decenijama u sapunici ‘Kasandra’ imao dvije glavne uloge, dobrog i lošeg zavodnika. A sada su isplivali više nego uznemirujući detalji iz njegove biografije.

glumac-kasandra (1)

Navodno je glumac silovao bivšu djevojku Šakiru, sa kojom se zabavljao devedesetih godina. Da li se to zaista dogodilo, ostaje otvoreno pitanje, a ovako je ne tako davno ta veza izgledala.

Osvalda i danas brazilski mediji navode kao jednog od najpoznatijih ljubavnika popularne Šakire.

U trenutku kada su njih dvoje bili u romansi, on je bio na vrhuncu karijere, a ona negdje na početku, i sa potpuno drugačijim izgledom.

Izgledalo je makar na ovim slikama, da su njih dvoje u idiličnoj vezi, a onda je ovaj detalj sve promijenio. Dok je Ignasio bio u zatvoru, na odsluženju kazne zbog prebijanja djevojke Kasijane Roso sa kojom je bio nakon romanse sa Šakirom, pričalo se da je glumac silovao kolumbijsku pjevačicu.

glumac-kasandra (2)

Priča je podigla veliku buru, Šakira je takve navode demantovala, a zatim je i Rios rekao svoje: To je smiješno. Jedna od najvećih laži koje su izmišljene. Sama Šakira je rekla da sam se ponašao prema njoj kao princ”.

Ipak, mrlja je ostala, i sumnja da se strašan čin nasilja, ipak, dogodio.

Rios demantovao nasilje i nad Kasijanom Roso

Glumac ne priznaje da je se*sulano zlostavljao Šakiru, a negirao je i fizičko nasilje nad Kasijanom.

glumac-kasandra (3)

Ali je zbog svih ovih optužbi prešao put od televizijske zvijezde do “nasilnika”.

Osvaldo je u jednoj od najpopularnijih serija ikada prikazanih na našim malim ekranima igrao blizance dobrog Luisa Davida i lošeg Ignasija Kontrerasa koji je uprkos negativnosti koju je širio, ostao čak i upamćeniji od svog televizijskog brata. Popularni Portorikanacdanas ima 57 godina, i tri braka iza sebe, dva sa koleginicama, a jedan sa novinarkom.

I dalje se drži prepoznatljivog imidža.

Šakira je danas u srećnom braku sa Žerarom Pikom sa kojim ima sinove Sašu i Milana.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: