Objavljeno: 28.10.2017 u 12:28 | Slike, Zabava | Komentara:

Slika Miloševog spomenika OBILAZI REGION: Kada vidite KOJA PJESMA je na njemu isklesana, biće vam jasno zašto

Imali smo Gordanu koja je riješila da na svojoj nadgrobnoj ploči pasivno-agresivnim manirom saopšti bližnjima šta ju je to mučilo za života. Imali smo i Milorada i Veru koji su se odlučili za veseliji ton spomenika, pa su ga ukrasili omiljenom slikom sa svinjokolja. A tu je i gospodin koji je na spomeniku ovjekovječio svoju ljubav prema dobroj piletini.

spomenik (1)

Imali smo i Anđu koja je svoj spomenik iskoristila kao prostor da nabroji sve bivše ljubavi, a isto to uradio je i Čedomir.

A ako ste mislili da je to najčudnije što se može vidjeti na našim grobljima, varate se.

spomenik (2)

Radi se o spomeniku Miloša Stojićevića Mrvice iz Požarevca koji je preminuo krajem jula prošle godine u svojoj 25. godini života, a na njegovom spomeniku uklesani su stihovi pjesme Jelene Karleuše.

“Moj dragi, treba mi vremena da te se ramena svog ko snijeg otresem srce od kamena, tijelo bez plamena da sve to podnesem” – stihovi su pjesme Jelene Karleuše koji se nalaze na nadgrobnom spomeniku Stojićevića koji je, kako prenose mediji, bio veliki fan ove pjevačice.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: