Objavljeno: 25.09.2017 u 11:39 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Skalpirao manekenku, iščupao dijelove tijela i ostavio uz bebu

Tijelo manekenke je bilo unakaženo. Iskrvarila je, bila je skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a dijelovi njezinog lica su bili iščupani, uključujući i desno uho.

ubijena-manekenka

Manekenka Iana Kasijan (30) pronađena je mrtva u kući u Hollywoodu. Ubio ju je njezin dečko, bogati kanadski nasljednik carstva nekretnina i bogataš Blake Leibel (35). Dijelove njezinog tijela je iščupao, i manekenku, porijeklom iz Ukrajine, je skalpirao. Iana je nađena mrtva na krevetu pored njihove bebe.

Tijelo manekenke je bilo unakaženo. Iskrvarila je, bila je skalpirana, na vilici je imala tragove ugriza, a dijelovi njezinog lica su bili iščupani, uključujući i desno uho. Kada je policija nakon zločina pokušala ući u kuću, Blake se zatvorio i nije ih puštao unutra. Pokušao je namještajem zabarikadirati vrata, ali su policajci ipak uspjeli ući i zatekli su stravičan prizor. Blake je trenutno u pritvoru, a njegovi odvjetnici se trude da ga pokažu nesposobnim za suđenje.

Blake je ranije osumnjičen za silovanje. Pušten je uz jamčevinu, ali nije objavljeno tko je žrtva pa se ne zna da li je to možda bila Iana. Ako ga osude, mogao bi dobiti smrtnu kaznu. On tvrdi da nije kriv, piše Daily Mail.

Manekenka je djevojčicu rodila 3. svibnja, a dečko ju je ubio između 23. i 26. svibnja. Detalji stravičnog zločina su tek sada otkriveni javnosti. Brigu o bebi su preuzeli prijatelji.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: