Objavljeno: 25.02.2017 u 11:48 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Sjećate se Lidije iz ‘Boljeg života’? Kada vidite kako danas izgleda ostat ćete bez daha (FOTO)

Srbijanska glumica u junu će proslaviti 55. rođendan, a na besprijekornoj liniji zavide joj i dvostruko mlađe žene.

lidija-vukicevic-violeta (1)

Za Lidiju Vukićević, legendarnu Violetu Popadić iz kultne televizijske serije ‘Bolji život’, vrijeme kao da je stalo, a njezine fotografije na Instagramu mnogima su pravi melem za oči.

Majka dvojice sinova, 24-godišnjeg Andreja i 21-godišnjeg Davida, koje je dobila u braku s bivšim suprugom, fudbalerom Mitrom Mrkelom, ne boji se pokazati svoje adute, a smjeli stylinzi pravi su dokaz da je Lidija, uprkos godinama, ostala originalna kao i na početku glumačke karijere.

lidija-vukicevic-violeta (2)

- Danas svi izgledaju isto, a ja volim biti upečatljiva i svoja. Nikada nisam htjela biti dio mase, ni izgledom, ni karakterom. Dosljedna sam sebi. Stavit ću periku i ‘ispeglati’ kosu samo zbog uloge – izjavila je svojevremeno Vukićević.

lidija-vukicevic-violeta (3)

Obožavatelji su joj na Instagramu napisali da je ‘božanstvena i da izgleda kao milion dolara’ te su je zamolili da se nikada ne mijenja jer je savršena baš ovakva kakva jest.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: