Objavljeno: 17.06.2017 u 12:03 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike, TV | Komentara:

Seka Aleksić objavila se*si fotku, a svi je napali zbog MODRICA na ruci. Poslije njenog ODGOVORA, svi su ućutali! (FOTO)

Pjevačica Seka Aleksić preksinoć je fanovima poželjela laku noć na Instagramu uz se*si fotografiju na kojoj leži na krevetu odjevena samo u tanku pidžamicu. Ipak, zbog jednog detalja su je svi napali.

Sekina fotografija pokrenula je lavinu komentara

Sekina fotografija pokrenula je lavinu komentara

“Modrice na ruci”, “I ja sam primjetila modrice”, “Pa šta ako su modrice? Pošto je estradna ličnost, ne smije ni da se udari i tome slično?”, nizali su se komentari, a onda je Seka osjetila potrebu svima da zapuši usta.

seka-tetovaza2

- Za ove što se brinu, a pojma nemaju, nisu modrice već uklanjam tetovažu i postupak je u toku! Pozdrav i da se ne brinete previše, utiče vam na “ljepotu” – napisala je Seka

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: