Objavljeno: 27.09.2017 u 11:56 | BiH, Slike, Vijesti | Komentara:

Sarajliji nakon mjesec i po vraćen ukradeni Golf, a ono što je pronašao unutra ga je šokiralo.

Nakon nepunih mjesec i po, Golf 2 koji je ukraden na Grbavici sarajevska policija pronašla je na Ilidži. Automobil je bio parkiran na trotoaru pored glavne ceste.

crveni-golf (1)

Nakon što je policija obavijestila vlasnika, a on preuzeo auto, kontaktirao je našu redakciju jer nije mogao da vjeruje šta se sve nalazilo u autu.

- U gepeku sam našao dva dječija čamca, kišobrane, puno toalet papira i sapun. U autu kod mjenjača je bila jedna neotvorena pašteta, dvoje sunčane naočare, dvije baterije, te ključevi od nekog stana. Ništa od ovoga nije bilo u autu kada je ukraden – rekao nam je sugrađanin.

crveni-golf (2)

Vlasnik automobila kaže da ima osjećaj da su lopovi išli na izlet sa porodicom i uživali vozajući se.

- Kada su mi ukrali auto nisam ni pomislio da ću ga ikad pronaći, mislio samo da će biti prodat u dijelove na nekom od otpada. Želim se zahvaliti polciji na pronalasku – rekao je sugrađanin.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: