Objavljeno: 29.08.2017 u 20:16 | BiH, Slike, Vijesti | Komentara:

SARAJLIJA SE ŠOKIRAO KADA JE UŠAO U AUTOMOBIL: Neko je tokom noći prešao 200 km, pa ga vratio na isto mjesto!

Krađe skupocjenih automobila u Sarajevu i nisu neka novost. No, rijetko smo imali priliku čuti za slučaj kakav se proteklog dogodio u sarajevskom naselju Grbavica.

audi-kradja1

Bosanac živi i radi u Austriji, a proteklog vikenda stigao je u Sarajevo na odmor.

Svoj automobil, Audi proizveden 2011. godine parkirao je u prilično osvjetljenoj i prometnoj ulici koja se proteže pored Jordanske džamije u naselju Grbavica.

Kada se ujutro probudio i izašao na balkon da zapali cigaretu, vidio da se neko “mota” oko njegovog auta.

Kada je sišao do parkinga, imao je šta vidjeti. Nikoga nije bilo pored automobila, na kojem su bili otvoreni svi prozori na vratima i razvaljena brava.

Odmah je pozvao policiju.

Pogledao je na instrument tablu, i odmah vidi da nedostaje prilično goriva, i odmah shvatio da se ne radi samo o pokušaju krađe.

Shvatio je da je automobil te noći prešao nekih dvjestotinjak kilometara.

audi-kradja

Tražit će da se automobil temeljito pregleda, jer sumnjam da je korišten tokom noći. Ko zna u koje svrhe.

Na automobilu je pričinjena znatna materijalna šteta.

Ono što je najzanimljivije, ništa nisu uzeli iz Audija. Bilo je sitnica, ali i vrijednih stvari. Policija je napravila zapisnik.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: