Objavljeno: 09.09.2017 u 12:41 | Ljepotice, Music, Showtime, Slike | Komentara:

Sa šminkom je senzacionalno lijepa: Nenašminkana je neka DRUGA ŽENA! (FOTO)

Ko je najljepša žena svijeta? Čućete kako mnogi govore da je to Bijonse! Bez sumnje je prelijepa, ali ne i savršena, kakvom je često predstavljaju u javnosti. Pokazale su to slike snimljene krajem avgusta na jahti u Hemptonsu.

bijonse-sminka (1)

Na ovim slikama muzička zvijezda je potpuno nenašminkana.

bijonse-sminka (3)

Razlika između one dotjerane Bijonse i Bijonse bez trunke šminke je velika. Prirodna ljepota i sve ono što nosi u sebi nikada ne može da joj se ospori.

bijonse-sminka (4)

Daleko je i ovakav izgled od nečega što bi se moglo nazvati ružnim, ali zbog svih onih žena koje se ugledaju na Kraljicu Bi trebalo bi istaći i da ona ima poneku manu.

Tačnije, bez šminke izgleda “kao svaka druga žena”. I u tome nema ničeg lošeg. I njoj prija da pobjegne od dotjerivanja, šminkanja i glamurozne, i ne tako udobne odjeće (ne bježi pak, od glamuroznog stila života, jahta je dokaz za to).

bijonse-sminka (2)

Važno je pitati se i da li će ove slike zasmetati Bijonse jer je poznato da ona kontroliše svaku svoju sliku koja dođe do javnosti.

bijonse-sminka (5)

Pokazuje to fotografija kojom je pjevačica ranije željela da pokaže fanovima kako izgleda bez šminke. Ne izgleda na njoj kao na slikama sa jahte.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: