Objavljeno: 03.01.2017 u 10:58 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Sa sinom u ruci: Umrla usred prijenosa uživo na Facebooku (FOTO)

Keiana Herndon snimala je video u svom domu u Arkansasu dok je držala jednogodišnjeg sina Rileyja u rukama. Pričala je kako se želi vratiti u školu.

Keiana-Herndon (1)

Mlada majka (26) dvoje djece umrla je usred live prijenosa na Facebooku, dok su je gledale tisuće ljudi, piše Daily Mail.

Keiana Herndon snimala je video u svom domu u Arkansasu dok je držala jednogodišnjeg sina Rileyja u rukama. Pričala je kako se želi vratiti u školu. Nekoliko sekundi kasnije počela je tresti glavom i brisati znoj s lica.

Keiana-Herndon (2)

Njezina teta Barbara Johnson primijetila je da se žena čudno ponaša.

- Pitala sam se što joj je. Nazvali smo Kei. Ona se u tom trenu srušila, a njezin sinčić je uzeo mobitel i počeo se igrati s njim. S druge strane nije bilo odgovora – kaže teta.

Mladu majku hitno su odveli u bolnicu, ali već je bilo prekasno da je spase.

Keiana-Herndon (3)

Keiana je imala bolesnu štitnjaču.

- Štitnjača izaziva niz drugih problema. Kod Keiane je bila okidač za probleme sa srcem, zbog čega je na kraju i umrla – kazala je ožalošćena obitelj. Nakon obdukcije bit će poznat točan uzrok smrti.

Keiana je voljela sa svojim prijateljima na društvenim mrežama dijeliti detalje iz svog života. Ali nitko od njih nije bio spreman vidjeti je kako umire. Video je uklonjen s Facebooka.

Njezin otac Richard kaže da još nije smogao snage da pogleda snimku.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: