Objavljeno: 27.09.2017 u 11:20 | Regija, Slike, Vijesti | Komentara:

RODITELJI U DALMACIJI U NEVJERICI PROMATRALI SENDVIČ KOJI JE DIJETE DOBILO U ŠKOLI ‘Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa ovo je živi užas’

Da stanje u hrvatskim vrtićima i školama nije bajno, znamo već poodavno, uglavnom zahvaljujući roditeljskoj brizi i pritužbama. Posljednja koja stiže sa šibenskog područja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ljutiti roditelj poslao je redakciji portala ŠibenikIN fotografiju sendviča kojeg je za gablec dobilo njegovo dijete u nižim razredima osnovne škole na Ražinama. U suho pecivo ubačena su dva komadića salame koji ni ne prekrivaju cijeli sendvič.

- Pogledajte i pokažite ovo svijetu, pa neka svi vide što našoj djeci daju za marendu u školama. Imalo me kolpati kad je dijete donijelo ovaj poluprazni sendvič s nekom ružnom salamom koja je mješavina parizera i šunke, samo što niti je parizer ni šunka, a bijeloga ima po sebi kao panceta. Pa ovo je živi užas – izrazio je nezadovoljstvo školskom prehranom roditelj.

sendvič salama škola šibenik

Dodao je da za školsku prehranu izdvaja oko 110 kuna mjesečno te stoga ne očekuje ‘carski tretman’, no ovo ih je prilično neugodno iznenadilo. Priznaje i da nije svaki dan tako, ponekad im ponude krafnu, kroasan ili mini pizzu.

Darko Relja, ravnatelj Osnovne škole Vidici pod koju spada područna osnovna škola Ražine, nije bio oduševljen objavom, a za ŠibenikIN je rekao:

- Nemam ja tu što komentirati. Roditelji su dobili ponude za marendu i oni su odlučivali koju će uzeti. Postoji jeftinija i skuplja verzija, dnevno po 5 kuna ili dnevno po 7 ili 8 kuna. U ovoj drugoj dobivaju i jogurt ili voće. Ako su se pretplatili na ovaj mjesec i nisu zadovoljni, mogu to u dogovoru s razrednicima promijeniti ako žele. Na njima je izbor i ja tu nemam što više komentirati. Nije mi jasno da daju to u medije, a sami su birali što će im dijete jesti i uvijek mogu svoj izbor promijeniti.

Izvor: sibenik.in

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: