Objavljeno: 04.12.2016 u 13:28 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

RAZVRAT U ŠKOLI: UČITELJICA SE SE*SALA S UČENICIMA pa ih ocjenjivala prema umijeću u krevetu (FOTO)

U školi Santa Fe Independent School District zaposlila se nakon što je diplomirala na sveučilištu Houston-Clear Lake, a sad je dobila otkaz jer se u posljednjih godinu dana se*sala s učenicima.

skola-nastavnica-skandal (3)

Protiv 25-godišnje Kelsey Leigh Gutierrez podignuli su tri optužnice zbog neprimjerena ponašanja, a sudac joj je odredio i jamčevinu od 320.000 kuna. Nakon što ju je platila, učiteljicu su pustili iz pritvora.

Prosvjetna radnica s 18-godišnjim učenikom prvi put ‘spetljala’ se na parkiralištu ispred učeničkoga doma. Odvela ga je u svoj auto, gdje su se ljubili i bili intimni na stražnjem sjedalu vozila. Tinejdžera je poslije posjećivala i u njegovoj učeničkoj sobi, kažu iz policiije.

‘U njihovim mobitelima pronašli smo poruke u kojima su se dogovarali oko mjesta i vremena susreta. Nisu se ni potrudili sakriti dokaze’, rekli su istražitelji.

Ono što ih je najviše šokiralo jest činjenica da je Kelsey učenicima s kojima se se*sala poslije u školi davala ocjene temeljene isključivo na njihovu umijeću u krevetu.

skola-nastavnica-skandal (2)

Gutierrez se i s drugim učenikom seksala u autu i njegovoj sobi, a povremeno bi se, potvrdila je policiji, odvezli i dalje od škole, primjerice do parkirališta na benzinskoj crpki.

Uprava škole u ponedjeljak je poslala pisma roditeljima svih učenika kojima je Kelsey predavala engleski jezik, pozivajući ih da im se jave ukoliko imaju bilo kakve nove kompromitirajuće informacije o njihovoj djelatnici.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: