Objavljeno: 23.05.2018 u 12:02 | Regija, Slike, Vijesti | Komentara:

PRIZOR KOJI JE ZGROZIO SRBIJU: Trudnica u OBROKU U BEOGRADSKOM PORODILIŠTU zatekla čist horor (FOTO)

Prizor iz beogradskog porodilišta zgrozio je dobar dio internet zajednice, iako ima i onih koji su svemu pronašli i smješnu stranu.

Foto: oto-polska.blogspot.com via Foter.com / CC BY-SA

Foto: oto-polska.blogspot.com via Foter.com / CC BY-SA

Ovih dana društvenim mrežama se širi fotografija koju je na internet postavila jedna trudnica i na kojoj se vidi dijabetska hrana koja se poslužuje porodiljama u jednom beogradskom porodilištu.

– Bon apetit sa sve crvićima, a na pitanje trudnice: “Šta je ovo?!”, dobila je sljedeći odgovor: “To je od zelene salate jer stiže sa zemljom ne znate šta sve ima kad stignu paprike!” – stoji pored opisa slike koja je izazvala opšte zgražavanje na društvenim mrežama.

U međuvremenu, mnogi su primjetili da nije riječ o crvu već o gusjenici, ali komentari su mahom isti.

– Zar nije logično da se povrće, prije serviranja, opere?! – pita se jedna korisnica.

Sa druge strane, u međuvremenu, bilo je i onih koji su u čitavoj situaciji pronašli smiješnu stranu, pa kažu da crv/gusenica svakako predstavlja dodatan izvor proteina, kao i da je to garant, ako ništa drugo, da povrće nije prskano.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: