Objavljeno: 06.01.2018 u 13:04 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Prisilio ju da gola hoda ulicom: ‘Dopisuješ se sa 7 muškaraca!’

Muškarac koji je svoju partnericu natjerao da gola hoda gradom po jako niskoj temperaturi sve je snimio i objavio na dvije platforme. Po riječima suca, žena bi mogla zauvijek trpjeti posljedice…

jason-melo (1)

Jason Melo (26) koji je svoju djevojku natjerao da gola hoda Harlemom, poznatim dijelom Manhattana u New Yorku, jer se navodno dopisivala s drugim muškarcima, osuđen je na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju od 7 godina, piše Daily Mail.

- Pogled Jasona Mela na žene pripada mračnim vremenima. Za njega je žena vlasništvo – kazao je sudac Robert Mandelbaum.

- Uništio me na tako puno načina, i nije stajao nego mi se stalno izrugivao kao da je sve bolesna šala – kazala je djevojka (25) koja s njim ima dijete.

Incident se zbio u siječnju 2016. Sve je trajalo nekoliko sati. Melo je ženi najprije prijetio smrću jer je pročitao poruke drugih muškaraca na njezinu mobitelu. Navodno je na nju bacio i oveću statuu Bude dok je na krevetu do nje ležala dvogodišnja kćer.

Zatim je rekao: “Ma znaš što? Platit ćeš! Platit ćeš tako što ćeš gola izaći na ulicu, platit ćeš!”.

jason-melo (2)

Objavio snimku na Instagram: ‘Skini ručnik . Surađuj ku*ko!’

Osim što ju je natjerao na “šetnju srama”, Melo je sve i snimio te objavio na internetu. Na svemu je htio i zaraditi novce. U dvominutnom videu koji je Melo objavio na Instagramu i LiveLeaku žena omotana u ručnik ispred njega hoda ulicom, a on je tjera da i njega skine.

- Skini ručnik sa sebe. Surađuj ku*ko. Pokaži što si. Hajde, hajde, reci u kameru zašto ovo radiš. Skini ručnik i plati cijenu za sram koji osjećam nakon što sam ti govorio kako si lijepa i zato što sam htio zasnovati obitelj s tobom dok si ti razgovarala sa sedam drugih muškaraca.

Nakon što je ona odgovorila da nije s njima u kontaktu kako bi se s njima i se*sala Melo je otrgnuo ručnik i ostavio je potpuno golu na ulici.

U prvom dijelu suđenja Melu je nuđena nagodba koja nije uključivala zatvorsku kaznu no odbio ju je jer je smatrao da nije učinio ništa loše.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: